Coaching

Your journey

Om je heen hoor je het steeds vaker: ‘Ik heb een burn-out.’ In de hedendaagse maatschappij hebben we tijd tekort. Hoge verwachtingen van de baas, je naaste omgeving en jezelf. Vaak gaat het heel lang goed. We negeren de signalen van ons lichaam, totdat we opgebrand zijn. Een burn-out.

Met een coach ga je op pad (letterlijk en figuurlijk) om terug en vooruit te kijken. Reflectie, prioriteiten stellen en grenzen bewaken. Ontdek wat werkelijk van belang is en wat dat voor jezelf betekent in deze veeleisende maatschappij.

KERNWOORDEN

De kernwoorden die in de coachingstrajecten /reizen centraal staan zijn mindset, acceptatie, verandering, discipline, (eigen)verantwoordelijkheid, eigenaarschap, focus, weerbaarheid en teamgeest.

DOEL

Ons doel is om deelnemers door ERVAREN zichzelf te ontwikkelen. Door zelf aan de slag te gaan in de natuur leert men o.a. door te kijken, luisteren, horen, voelen en te proeven.

WERKWIJZE

De deelnemer halen we uit zijn/haar comfortzone en gaan de natuur in met zo min mogelijk middelen. Zelfredzaamheid wordt dan een taak en leer je om jezelf te ontwikkelen.

Je maakt gebruik van hetgeen de natuur je te bieden heeft. Prikkels uit het dagelijkse leven laat je zoveel mogelijk achter je. Bestaande patronen laat je los en je creëert nieuwe ervaringen. Alles wat je doet of niet doet heeft invloed op je gevoel van comfort. Het buiten zijn in de natuur en acceptatie van de nieuwe situatie bevordert een eventueel herstel en geeft sneller inzicht in jezelf. Vasthouden aan het oude kan tegen je werken, terwijl aanpassen en doorzetten kan  worden beloond. Afhankelijk van de persoonlijke leerdoelen kunnen er situaties worden gecreëerd waarbij de deelnemer kan groeien. Je komt jezelf tegen en daardoor leer je jezelf beter kennen en kun je bewuste en onbewuste kwaliteiten laten groeien. Deze kennis en ervaring kan men weer toepassen in het dagelijkse leven.

A journey into the woods, to explore yourself.

Wil je meer weten? 06-21895787/wernervankeulen@de-tondel.nl