Reizen

 

 

 

 

 

 

 

Reizen

Reizen

Reizen

FRILUFTSLIV äventyr De Tondel

‘Friluftsliv’ is een Scandinavische uitspraak. De letterlijke vertaling is ‘vrije lucht leven’ en voor de Scandinaviërs is het een levensfilosofie.
Van oudsher trekt dit volk er in hun vrije tijd er op uit. De bossen in, de meren over. Niet om hele bijzondere beklimmingen te doen of moeilijke trails te lopen, maar om simpelweg in de natuur te zijn. Terug naar de basis, alleen jij en de natuur.
In een wereld waarin alles snel gaat en snel moet, waarin de nieuwste snufjes op outdoorgebied te koop zijn om het je zo makkelijk mogelijk te maken, gaat het begrip ‘Friluvtsliv’ precies over het tegenovergestelde. Simpel, met weinig middelen en met wat de natuur te geven heeft ga je op pad. Om rust te zoeken, jezelf uit te dagen en nieuwe dingen over jezelf te ontdekken.

Vanuit deze visie heeft De Tondel dit Friluvtsliv äventyr opgezet. De Tondel wil zijn deelnemers echt iets laten ervaren. Niet alleen maar achter iemand aanlopen, maar juist zelf aan de slag. Kijken, luisteren, proeven…ervaren. Na deze tocht zul je nooit meer hetzelfde door een bos lopen!

Wilt u meer weten over dit äventyr en de verschillende mogelijkheden? Ga naar onze ‘contact’ pagina en vul het contactformulier in. Bellen en mailen kan uiteraard ook.